maanantai 9. helmikuuta 2015

Päivä IPhonen kanssa

 Normaali maanantai, mutta minulla on vapaapäivä ja yritän jakaa päivääni tekemällä asioita jotta ei menisi hyvä päivä hukkaan. Kaikki muut yleensä on töissä silloin, kun itsellä on vapaa.
Avopuoliso lähtee myös töihin ja ajattelin lähteä  keskustaan hänen autokyydillään.
Aamukahvin jälkeen sipaisin meikkiä kasvoille ja tokaisin, että kyllä tuo tukka vieläkin punertaa. Hölmö olen enkä aio mennä parturiin ennenkuin on ihan pakko.Elämässä pitää olla unelmia ja minun unelmiini kuuluu tietynlainen luovuus ja käsillä tekeminen, tukkaleikit on olennainen osa mun luovuutta.
Meidän Birma Donna on kasvanut lähes aikuiseksi ja hänellä on ensimmäinen (rasittava)kiima. Voi sitä huutoa ja kiehnaamista.Toivotaan, että tyttö pääsee himoistaan kohta eroon ja päästään tohtorille kiiman poistoon, eli leikkaukseen. Birma sai vanhemmiltani ihanan perhosen jonka sisällä on kissanminttua. Minttu hullaannuttaa Birman aivan uusiin sfääreihin ja kiehnaa perhosessa, kuin psykopaatti hullunkiilto silmissä.
Tässä erittäin hyvä haaste maanantaille ;). Bongattu http://www.lily.fi/blogit/pupulandia. Kiitos Pupulandia pitää itsekkin kokeilla!.Kevät onkin aina hyvä aika alkaa tehdä muutoksia elämässä, ainakin omalla kohdalla jo pelkkä valo saa aikaan sellaista iloisuutta, että jösses sentään!
Saldona kaupungilta jäi salaattiainekset seuraavaa safkaa varten ja tämä hiusväri. Laitan myöhemmin ennen ja jälkeen kuvaa. Minulla on mustasta vaaleaksi tukkaprojekti käynnissä nimittäin. Ei ole ollut helppo projekti, mutta kivaa tämä muuttumisleikki on jokatapauksessa.
Välipalaksi tein täyttävän Smoothien jonne lisäsin erillaisia rasvoja.Olen aloittanut rasvat kuntoon projektin! Siitäkin voin kertoa myöhemmin lisää.

Smoothie:


1 banaani
2rkl kookosmaitoa (tölkistä)
4rkl rahkajuomaa
1dl riisimaitoa
1rkl sulatettua voita
1tl chia siemeniä
1rkl macajauhetta
2rkl mct-öljyä
1tl kauraleseitä
1tl hunajaa

Kaikki tehosekoittimeen ja *surrur* *surrur*...
Valmis!


Loppukevennys! Näitä ET yritä sitten kotona!