perjantai 20. maaliskuuta 2015

Copycat 90-luku

Tyylini kaipaa enemmän mielenkiintoa ja aamukahvin äärellä ajattelin pikkuisen inspiroitua hetken erilaisista tulevista uusista trendeistä. 70-luku ja 90-luku on vahvasti muodissa tällä hetkellä ja tietyt ysäritrendit muistuu mieleen omastakin lapsuudesta vielä hyvin vahvasti. Sekä entisenä street-tanssijana sporttisuus oli silloin 90-luvulla (2000-luvun alku) erittäin tärkeässä roolissa itselle. Äitini osti minulle paljon muotivaatteita ja edelleenkin olen ihan hulluna kaikkiin uusiin trendeihin. Sanoisin, että minulla on trendigeenit peritty äidiltäni hehe.Pitkä kimono yhdessä vaaleiden pillifarkkujen kanssa näyttää todella coolilta. Hyvä kombinaatio! Valkoiset suorat kevyet housut jotka jättää nilkat paljaiksi ja siihen yhdistettynä rento t-paita on niin ihana ja raikas. Näitä värejä tulen paljon käyttämään sekä valkoista, että mustaa yhdessä kuluvana keväänä ja tulevana kesänä. Ja mites toi Chanel vyölaukku? Ihana!


Erittäin vahvasti muistuu mieleen lapsuudesta  se miten äiti osti minulle silitettäviä siirtokuvia farkkuihin ja tusseja joilla piirsin farkkuihini kaikenlaista hassua. Taidankin lähteä kirppiksille metsästämään sutattavia farkkuja. Parit maaliroiskeet tehosteena olisi vain plussaa, mutta mottoni täytyy muistaa aina. Less is more.

Tässä on rennot ukkohousut yhdistettynä tennareihin. College hartioilla vs lippis kruunaa koko meiningin. I like it! Värimaailma tässäkin hyvin yksinkertainen.


Baseball takit on minusta mukavan rentoja ja niihin sopii mikä tahansa vaatekappale yhdistettynä
mielestäni. Niitä siis lisää omaan kaappiini, myös sukat tehosteraidoilla näyttää kivoille. Itse yhdistäisin tuollaiset sukat midhameen kanssa. Sitten on vielä viimeinen alla oleva kuva. Farkkutakki! Yhdistettynä polvipituiseen hameeseen. Vahvaa ysäriä sekin. Seuraavassa postauksessa mietin sitten 70-lukua. Ihanaa viikonloppua kaikille!